Corphos - corporate hosting
Webmail
Client login


Partnerprogramma
Corphos levert een interessant partnerprogramma, één van de aantrekkelijkste uit de markt. Wilt u zich concentreren op uw 'core business' en alle zaken rondom hosting en domeinregistratie uitbesteden? Dat kan eenvoudig met het partnerprogramma van Corphos. Als partner van Corphos levert u aanvullende diensten op webhosting, zoals het (grafisch) ontwerpen van (dynamische) websites. De webhosting brengt u onder bij Corphos, wat u een zeer aantrekkelijke en doorlopende provisie/marge oplevert.

Als partner van Corphos staan daarnaast de ontwikkelde website tools tot uw beschikking die u kunt (door)verkopen aan uw klanten. Tevens wordt u als partner prominent genoemd op de website van Corphos, zodat klanten van Corphos u weten te vinden als leverancier van de tools, grafische vormgeving of aanverwante diensten/producten.

Met het partnerprogramma van Corphos loopt u geen enkel risico. Het bespaart u niet alleen tijd en zorgen, maar u beschikt ook direct over extra inkomsten en tools die u direct kunt gebruiken en verkopen.

Meer weten? Vul het 'Aanvraagformulier partnerprogramma' in en ontvang per omgaande een pdf-document met alle informatie over het partnerprogramma.

DOMEINCHECK
 www.
.nl
.be
.com
.net
.org
.info
.biz
.nu


Deelnemer Stichting Internet Domeinregistratie Nederland
Amsterdam Internet eXchange sitemap · algemene voorwaarden · colofon · client login