Corphos - corporate hosting
Webmail
Client login


Statistieken
Klanten van Corphos kunnen online de statistieken van hun website volgen. De gegevens worden ondersteund met kleurgrafieken (zie afbeelding hienaast). De statistieken bevatten de volgende informatie:

Usage summary
Dit overzicht geeft het totale en gemiddelde gebruik per maand aan, zowel in aantallen bezoekers als verzonden dataverkeer in kilobytes. De statistieken worden bijgehouden en weergegeven over de periode van de laatste 12 maanden, cq. afgelopen jaar. Vanuit het overzicht kan doorgeklikt worden naar de (detail)statistieken van een specifieke maand.

Summary by Month
Dit overzicht geeft het gebruik van de gekozen maand weer, met een overzicht van de statisteken per dag. Er kan naast de 'Daily statistics' gekeken worden naar 'URLs' (meest opgevraagde pagina's), 'Entry' (pagina waarop een bezoeker op de website binnenkomt), 'Hourly usage' (gebruik per uur), 'Exit' (pagina waarvandaan de bezoeker de website verlaat), 'Sites' (overzicht van bezoekers) en 'Usage by countries' (overzicht van de herkomst van bezoekers per land).
DOMEINCHECK
 www.
.nl
.be
.com
.net
.org
.info
.biz
.nu

sitemap · algemene voorwaarden · colofon · client login